Yksityisyys

Voimassaoloaika

Tämä tietosuojakäytäntö ilmoittaa asiakkaillemme tietosuoja-asetuksen, henkilötietolain ja markkinointilain mukaisesti ASWO International Service GmbH, Riesweg 1, 31036 Eime, Tel.: +49 (0) 5182 970-0,Fax +49 (0) 5182 970 510, Email: info@aswo.com.:n keräämien henkilötietojen luonteesta, laajuudesta ja tarkoituksesta.

Meille on tärkeää suojata yksityisyytesi, kun käsittelemme tietoja. Keräämme ne laillisen luvan tai henkilökohtaisen suostumuksesi mukaisesti, luottamuksellisesti ja lakisääteisten määräysten mukaisesti.

Vastuuhenkilö / tietosuojavastaava

Henkilöt, jotka ovat vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja suojaamisesta kanssamme, ovat johtajat.Sebastian Aschitsch ja Markus Pastor, Tel.: +49 (0) 5182 970-0, Email: datenschutz@aswo.com.

He ovat toteuttaneet tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Tämän tarkoituksena on myös tehdä tietoihin pääsy ei mahdolliseksi luvattomille henkilöille. Kerätyt henkilökohtaiset tiedot ovat vain kaikkein välttämättömimpiä, ja ne pseudonymisoidaan mahdollisimman pian. Tekniset apuvälineemme ja IT-sovelluksemme on asetettu noutamaan vain jatkokäsittelyyn tarvittavat tiedot.

Noudatamme velvollisuuttamme raportoida ja tiedottaa tietoturvaloukkauksista GDPR:n 33 §:n mukaisesti.

Olemme nimittäneet ulkoisen tietosuojavastaavan, jonka yhteystiedot ovat seuraavat: Dr. Jörn Voßbein (UIMC Dr. Voßbein GmbH & Co KG),Nützenberger Straße 119, 42115 Wuppertal.

Henkilötiedot

Henkilökohtaiset tietosi ovat ne tiedot, joita käytetään tunnistamaan sinut henkilönä ja jotka voidaan jäljittää sinuun, kuten:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Henkilötietoja kerätään, käytetään ja/tai välitetään kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen tähän tarkoitukseen, oikeutettu etu lain nojalla tai sallittu tai jos suostumuksesi on annettu.

Tietojen käsittely tilauksen yhteydessä

Tietojesi käsittely voidaan suorittaa myös ulkopuolisen tietojenkäsittelijän toimesta, koska olemme sopimuksen mukaan velvollisia keräämään, käsittelemään ja käyttämään henkilötietojasi vain ohjeidesi mukaisesti.

Tietojenkäsittelijämme takaa meille oikean tietojenkäsittelyn ja tallennuksen, kuten me, ja yleiskatsauksen käsittelytoimista.

Henkilötietojen siirto tilausten käsittelyä varten.

Sopimuksen mukaisen käsittelyn yhteydessä keräämämme henkilötiedot välitetään kuljettajalle, joka vastaa toimituksesta niin kauan kuin on tarpeen.

Lähetämme maksutietosi valtuutetulle pankille maksujen suorittamista varten.

Kun maksat luottokortilla PayPalin kautta tai suoraveloituksella PayPalin kautta, välitämme maksutietosi osoitteeseen PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, maksuprosessin puitteissa. Lisätietoja tietosuojakäytännöstä PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. löytyy täältä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=fi_FI

Henkilötietojen tallentamisen tarkoitus

ietosi tallennetaan ja käsitellään vain sinuun liittyvän sopimussuhteen toteuttamista ja käsittelyä varten. Tietosi voidaan välittää myös kolmansille osapuolille tilauksesi loppuunsaattamiseksi, erityisesti tavaroiden toimittamiseksi sinulle (GDPR:n 6 artiklan 1 kohta b).

Käsittely voi tapahtua myös jos se on tarpeen lakisääteisen velvollisuutemme noudattamiseksi (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohta) tai meidän tai kolmansien osapuolten tekemien oikeutettujen etujen suojaamiseksi (6 artiklan 1 kohta) ) (f) GDPR) tai jos olet antanut suostumuksesi käsittelyyn tiettyä tarkoitusta varten (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Evästeet

Jotta verkkosivustomme vierailu olisi houkuttelevampaa ja tiettyjen toimintojen käyttö olisi mahdollista, käytämme evästeitä tietyillä sivuilla. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu laitteeseesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päättymisen jälkeen, ts. kun suljet selaimen (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet pysyvät laitteellasi ja antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmansien osapuolten evästeet) tunnistaa selaimesi seuraavan kerran, kun vierailet (pysyvät evästeet). Jos evästeet on asetettu, ne kerätään ja käsitellään yksilöllisellä tasolla, yksittäiset käyttäjätiedot, kuten verkkoselaimet, sijaintitiedot ja IP-osoite. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, mikä voi vaihdella evästeen mukaan. Henkilökohtaiset tiedot käsitellään yksilökohtaisilla evästeillä jotka olemme laatineet. Käsittely suoritetaan GDPR:n 6 §:n 1 momentin mukaisesti. Käytämme evästeitä jotta voisimme varmistaa oikeutetut etumme verkkosivustomme parhaimman toimivuuden suhteen sekä tehdä siitä asiakasystävällisen ja tehokkaan vierailun aikana.

Huomaa, että voit muuttaa selaimesi asetusta niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden layoutista ja voit hyväksya ne yksitellen tai sulkea pois tietyt evästeet tietyissä tapauksissa tai yleensä. Joka selain käsittelee evästeasetukset erilailla. Tämä kuvataan joka selaimen Ohje-valikossa, jossa selitetään evästeasetusten muuttaminen.

Muista, että jos evästeitä ei hyväksytä, verkkosivustomme toiminnot saattavat olla rajoitettuja.

Kysely/yhteydenotto

Henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään, kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Yhteyslomakkeessa näet, mitä tietoja kerätään yksittäisissä tapauksissa. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan kysymykseesi vastaamiseen tai yhteydenottotarkoituksiin ja niihin liittyvään tekniseen hallintoon. Tietojenkäsittelyn oikeusperiaate on oikeutettu etumme vastata kysymykseesi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti Jos aikomuksesi on tehdä sopimus, GDPR:n 6 §:n 1 momentin b kohdassa on kuvattu muita lakisääteisiä harkintaperusteita.

Tietosi poistetaan automaattisesti pyynnön lopullisen käsittelyn jälkeen, jos olosuhteista käy ilmi, että nykyiset olosuhteet on selvitetty lopullisesti, jatkokäsittelyä ei tarvita (esimerkiksi sopimuksen tekemisen yhteydessä sopimuspuolen kanssa) ja jos varastointivelvoitteita ei ole.

Uutiskirje

Lisäksi kerätään henkilökohtaisia ​​tietoja, kun tilaat uutiskirjeemme. Näitä tietoja käytetään markkinointiin sähköpostikirjeiden muodossa, edellyttäen että olet antanut suostumuksesi: Tilaa uutiskirje

Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen newsletter@aswo.fi Sähköpostiosoitteesi poistetaan heti, kun lopetat uutiskirjeen tilaamisen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen sopimussuhteen kanssa, pyyntösi käsittelyyn ja tilauksesi suorittamiseen tai käsittelyyn ja on meidän edun mukaista tai tarpeen lain sallimassa laajuudessa.

Henkilötietojen käsittelyä jatketaan vain, jos uudet tiedot vastaavat aiempia.

Oikeutesi koskien tallennettuja henkilötietojasi, oikaisua, vastustamista, poistamista ja reklamaatiota

Jos sinulla ei vielä ole näitä tietoja ja haluat niitä, lähetämme sinulle yhden kuukauden sisällä pyynnöstäsi tietoja siitä, mistä henkilökohtaiset tietosi ovat peräisin ja mihin niitä käytetään. Viivettä voi tulla jopa kaksi kuukautta, riippuen vastaanotettujen pyyntöjen monimutkaisuudesta ja määrästä. Pyynnöstäsi voimme lähettää nämä tiedot sähköisesti tai paperimuodossa.

Jos meillä ei ole velvollisuutta tallentaa ja säilyttää tietojasi, oikeutettuja etuja tai oikeudellisia velvoitteitamme, jotka ovat ristiriidassa kanssamme, sinulla on oikeus korjata virheelliset tiedot ja estää tai poistaa henkilökohtaiset tietosi. Sinulla on oikeus poistaa tietosi, vaikka tietojen tallentaminen ei ole enää tarpeen.

Jos henkilötietojesi tallentaminen ja käsittely perustuu oikeutettuun etuun, jota me tai kolmas osapuoli pyrkivät, voit vastustaa tätä käsittelyä edellyttäen, että oikeutetut etusi rikkovat meidän tai kolmansien osapuolien oikeuksia.

Voimme käsitellä henkilötietojasi rajoitetussa muodossa vain, jos olet ilmaissut olevasi eri mieltä henkilötietojesi oikeellisuudesta tai että käsittelymme on laitonta.

Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo GDPR:ää, voit - riippumatta muista hallinnollisista tai oikeudellisista ratkaisuista - ilmoittaa valvontaviranomaiselle, paikassa jossa asut, työpaikallasi tai paikassa, jossa rikkomus tapahtui.

Oikeus tiedonsiirtoon

Jos nimenomaisesti sitä vaaditaan, lähetämme henkilökohtaiset tietosi - jotka olet antanut meille - toiselle vastaavalle henkilölle, jonka olet antanut, ja asetamme nämä tiedot jäsennellyssä, selkeässä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

keyboard_arrow_up