ASWO – Pohjoismaiden suurin varaosien jälleenmyyjä

ASWO Danmark perustettiin vuonna 1988 Fleggaard-konsernin huoltoon ja tukkukauppaan erikoistuneeksi yritykseksi. Vuonna 1996 yritys alkoi myydä ja markkinoida saksalaisen ASWO Internationalin tuotteita Tanskassa. 

Vuosina 2007 ja 2008 perustettiin tytäryhtiöt ASWO Sverige AB ja ASWO Norge AS. Pohjoismaiden suurimmaksi varaosamyyjäksi ASWO kasvoi vuonna 2017 ASWO Finland Oy:n perustamisen myötä.

ASWO on edelleen osa Fleggaard-konsernia ja sillä yhteistyökumppaneita kaikissa Euroopan maissa. Saksan päävarastolla ja sisäänostotoiminnoissa työskentelee 480 ahkeraa työntekijää, jotka ovat valmiina palvelemaan ASWOn pohjoismaisia asiakkaita. 

1

Pohjoismainen tiimi 

400

Tuotemerkkiä

17.000.000

Yksilöllistä tuotetta

Menikö jotain rikki? ASWOlta löydät oikean osan

ASWO on Pohjoismaiden suurin sähkölaitteiden ja kodinkoneiden varaosien myyjä. Meiltä löydät alkuperäiset varaosat sekä tunnettuihin että vähemmän tunnettuihin tuotemerkkeihin. On erittäin todennäköistä, että kaipaamasi varaosa on jo varastossamme tai että voimme hankkia sen sinulle muutaman päivän sisällä. 

Palvelemme erityisesti yrityksiä. Emme myy varaosia suoraan yksityisille kuluttajille vaan toisille jälleenmyyjille, mekaanikoille ja sähköasentajille. Yksityisasiakkaat löytävät meidät parhaiten suuresta joukosta paikallisia jälleenmyyjiämme. Tavallisena kuluttajana voit siis hankkia tarvitsemasi tuotteet yli 15 miljoonan erilaisen varaosan ja lisävarusteen joukosta itsellesi jo tutun kauppiaan avustuksella. 

Meille on kunnia-asia pystyä toimittamaan asiakkaille heidän tarvitsemiaan osia. On vaihtamista kaipaava osa sitten mikä tahansa, mekaanikkosi, kauppiaasi tai korjaajasi löytää sen todennäköisimmin ASWOn valikoimasta.

Korjaaminen on ympäristöteko

Vaikka tekniset laitteet ovat entistä energiatehokkaampia, uusien laitteiden valmistaminen ja kuljettaminen kuluttaa resursseja. Siksi onkin usein ympäristöystävällisempää korjauttaa sähkölaitteet muutamaan kertaan ennen niiden vaihtamista uuteen. 

Koska ASWO pystyy toimittamaan asiakkailleen lähes kaikkia kuviteltavissa olevia varaosia, laitteiden korjaaminen on kannattavaa. Samalla maailman elektroniikkajätteen määrä vähenee. Jokainen pieni varaosa, joka pidentää laitteen käyttöikää, edistää kestävää kehitystä ja tekee hyvää yhteiselle maapallollemme ja sen ilmastolle.