Tietotekniset varaosat ja elektroniset komponentit muun muassa tietokoneisiin, pelikonsoleihin, älypuhelimiin ja navigaattoreihin.

ASWO on erikoistunut tietokoneiden, tallennuslaitteiden, pelikonsoleiden, kannettavien tietokoneiden, älypuhelimien ja navigaattoreiden elektronisiin komponentteihin, varaosiin ja lisävarusteisiin.

Emme myy tuotteitamme suoraan kuluttajille, mutta toimitamme tarvikkeita elektroniikan jälleenmyyjille ja korjaamoille, jotka auttavat sinua esimerkiksi uusimaan älypuhelimen rikkoutuneen näytön. ASWOlta löydät kaiken saman katon alta. Jälleenmyyjät ja korjaajat voivat hankkia meiltä alkuperäiset varaosat kaikkien tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotemerkkien ja valmistajien laitteisiin.

Tietotekniikan elektroniset komponentit ja varaosat edistävät kestävää kehitystä

Periaatteemme on, että elektronisten laitteiden korjaaminen on usein kannattavampaa kuin niiden hävittäminen ja uusien ostaminen. ASWOn varastosta löydät lähes kaikki kuviteltavissa olevat varaosat ja komponentit. Toimitamme kaikki elektroniset ja muut tietotekniikan varaosat, joiden avulla laitteesi on korjattavissa pienintä komponenttia myöten.

Meiltä löydät niin ikään pienet elektroniset komponentit, kaiuttimet, mikrofonit, LCD-näytöt, näppäimet, muuntajat, jäähdyttimet, jakkiliittimet, kovalevyt ja paljon muuta.

Meiltä voit ostaa kaikki elektroniset varaosat ja lisävarusteet kätevästi samasta paikasta ja salamannopeasti toimitettuina. Kun voit korjata laitteet oman tutun korjaajasi luona, edistät samalla kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia.

ASWOn varastossa on sekä perinteisiä lisävarusteita että tuotekohtaisia varaosia.

Jos haluat suojella puhelintasi iskuilta ja naarmuilta, saat ASWOlta tarkoituksenmukaiset panssarilasit ja suojakuoret. Unohditko laturin hotellihuoneeseen loma- tai työmatkalla, pelasitko PS4:n ohjaimella sen viimeisen pelin, onko navigaattorin johto ylikuumentunut tai kännykän akku tyhjentynyt lopullisesti? Ei huolta, sillä meiltä löydät kaikki edellä mainitut varaosat ja lisävarusteet.

Valikoimassamme on luonnollisesti myös kaikkien tavallisten elektroniikkajälleenmyyjien hyllyiltä löytyviä muisteja, ohjaimia, kuulokkeita, kantokasseja, suojakuoria, puhdistus- ja hoitotuotteita ja erilaisia vakiomittaisia kaapeleita.

Niiden lisäksi ASWO on varma valita silloin, kun tarvitaan hieman erikoisempia tietotekniikan varaosia, elektronisia komponentteja ja lisäosia, joita lähimmästä elektroniikkaliikkeestä ei välttämättä löydy, mutta jotka on mahdollista hankkia tilauksesta. Tällaisia osia voivat olla esimerkiksi erilaiset tuotemerkkikohtaiset kaapelit ja akut, erimerkkisten kannettavien tietokoneiden virtalähteet, harvinaisten tulostinmallien mustepatruunat ja monet muut osat. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai korjaajaan. Yhteistyöllä ASWOn kanssa melkein kaiken voi korjata.

ASWO – paljon enemmän kuin osaat odottaakaan...