ASWO on johtava työkalutukku, josta löydät ammattikäyttöön tarkoitetut työkalut, juottovälineet, mittauslaitteet ja verstaiden sisäelementit 

 

ASWO on työkalutukku, joka ei myy tuotteita suoraan kuluttajille vaan suoraan tekniikan ja sähköalan ammattilaisille, jotka korjaavat päivittäin työkseen erilaisia kodinkoneita.

Tavoitteemme on olla sähköasentajien ja -teknikoiden ensisijaisesti käyttämä työkalutukku Pohjoismaissa. Teknikon käytännön korjaustaitojen lisäksi laitteiden korjaamisen onnistuminen riippuu yhtä paljon myös käytettyjen työkalujen laadusta. Ammattimaiset työkalut nopeuttavat korjaamista ja tuovat siten iloa sekä korjaajalle että laitteen omistajalle. Viime kädessä se on tavoitteemme.

Me ASWOlla pyrimme siihen, että varaosien ja työkalujen tilaaminen on mahdollisimman helppoa sähköasentajille ja -teknikoille. Olemme koonneet samaan paikkaan, jotta tarvittavia varaosia ja työkaluja ei tarvitse haalia useammalta myyjältä.

Siksi ASWO ei ole pelkästään Pohjoismaiden suurin varaosatukku vaan myös erikoistunut työkalujen jälleenmyyjä, jolla on kattava valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, juottovälineitä ja verstaskalustoa. Meiltä löydät muun muassa:

  • Peaktech-, Fluke-, Testboy- ja Hirschmann-mittausvälineet

  • Ammattilaistyökalut merkeiltä kuten Proskit, Weicon, Wera, Wiha, Knipex, Bernstein ja Crescent

  • Stannol-, Weller-, Edsyn- ja Ersa-juottolaitteet

  • Spray-tuotteet, liimat ja teipit merkeiltä kuten Weicon, Kontakt Chemie, Coroplast, Loctite ja Tesa

  • Kalusto- ja sisäelementit verstaisiin merkeiltä kuten Hepco & Becker ja Raaco

ASWO on varaosien asiantuntija ja työkalutukku, mutta meistä ei ole hyötyä, ellei asiakkaillamme ole käytettävissään myös korjaamisessa tarvittavaa teknistä osaamista. 

Olemme onneksi onnistuneet ratkaisemaan tämänkin ongelman. Euras-tietokannastamme sähköasentajat ja -teknikot saavat aina tarvitsemansa tiedot erilaisten kodinkoneiden korjaamiseen. Euras-tietokannan kautta eurooppalaiset asentajat voivat jakaa toisilleen vinkkejä ja ideoita sekä koota yhteen tietoa, joka nopeuttaa korjaamista ja tekee siitä entistä kannattavampaa.

ASWO – paljon enemmän kuin osaat odottaakaan...