Varaosia ja lisävarusteita kaikkiin isoihin ja pieniin kodinkoneisiin sekä hyvinvointilaitteisiin

 

Me ASWOlla olemme isojen ja pienten kodinkoneiden sekä hyvinvointilaitteiden varaosien ja lisävarusteiden asiantuntijoita.

Joka päivä romutetaan tonneittain erilaisia laitteita. Niin tehdään usein siksi, että kuluttajat luulevat korjaamisen olevan hankalaa, kannattamatonta tai että varaosia ei ole saatavilla. Mikään edellä mainituista luuloista ei pidä paikkansa.

ASWOn varastosta löytyy varaosia ja lisävarusteita sekä kaikkien suurten tuotemerkkien että tuntemattomimpien valmistajien kodinkoneisiin.

Lisävarusteita ja varaosia muun muassa pesukoneisiin, jääkaappeihin ja astianpesukoneisiin.

Jääkaapin maitohylly, pesukoneen nukkasihti, astianpesukoneen aterinkori, monitoimikoneen kulho, kahvinkeittimen kannu, kotiparturin leikkuuterä, lihamyllyn terä tai imurin letku ovat kaikki sellaisia osia, jotka voidaan vaihtaa nopeasti uuteen ilman vahvaa teknistä osaamista tai useita työkaluja.

ASWO toimittaa kaikki edellä mainitut lisävarusteet ja varaosat sinua lähellä olevalle korjaamolle tai kodinkoneiden jälleenmyyjälle. Sellaisia ovat esimerkiksi isojen kodinkoneiden varaosat, kuten pumput, letkut, lämmittimet, laakerit, moottorit, hiilet, keittolevyt, ovitiivisteet, termostaatit, venttiilit, hihnat ja muut vastaavat osat.

Alkuperäiset varaosat ja hyvät, edullisemmat vaihtoehdot

Monet kodinkonevalmistajat ovat ajan mittaan ajaneet alas oman varaosa- ja lisävarustemyyntinsä ja ulkoistaneet sen ASWOn osaaviin käsiin. Tällaisia tunnettuja valmistajia ovat muiden muassa Beko, Blomberg, Grundig, Vestfrost, Sharp, Philips, Haier, Gorenje, ASKO, UPO, Hisense, Brandt ja DeDietrich. 

Jos alkuperäisen varaosan käyttäminen korjauksessa on liian kallista laitteen ikään tai ostohintaan nähden, ASWOlta löytyy usein myös halvempi vaihtoehto tai edullisempi yleiskomponentti. Mahdollisuuksia on monia.

Meiltä löydät sekä perinteiset lisävarusteet että erikoisosat.

ASWOn kiinteään valikoimaan kuuluvat tietenkin myös pölynimurien pussit, puhdistus- ja kalkinpoistotuotteet sekä tavalliset kahden metrin tulovesiletkut. Lisäksi ASWO pystyy tilauksesta toimittamaan erikoisosia, joita jälleenmyyjän valikoimaan ei normaalisti kuulu. Tällaisia osia ovat muun muassa kahden ja viiden metrin tulosvesiletkut, jääkaappien ja pölynimureiden erikoissuodattimet, tietyt valaisimet, eristetyt ilmastointiletkut ja muut vastaavat tuotteet.

ASWO – paljon enemmän kuin osaat odottaakaan...