Varaosat audio- ja videolaitteisiin, kameroihin, televisioihin ja muuhun kodinelektroniikkaan.

 

ASWO on sekä tavallisen että harvinaisemman kodinelektroniikan varaosien, komponenttien ja lisävarusteiden asiantuntija. Avullamme voit korjata ja huoltaa kaikki laitteet, joita olet hankkinut tavaratalojen ja markettien televisio- ja radio-osastoilta.

Emme myy tuotteitamme suoraan yksityisille kuluttajille, vaan asiakkaitamme ovat korjaajat, asentajat ja kodinelektroniikan jälleenmyyntiä ja huoltoa harjoittavat yritykset. ASWOn valikoimasta laitteesi korjaaja löytää alkuperäiset varaosat sekä kaikkien tunnettujen tuotemerkkien että hieman tuntemattomampien valmistajien kodinelektroniikkaan.

Periaatteemme on, että elektronisten laitteiden korjaaminen on aina kannattavampaa kuin niiden hävittäminen ja uusien ostaminen. Korjaaminen on usein uuden ostamista edullisempaa, ja korjauttamalla voidaan edistää kestävää elektroniikan kulutusta ja vähentää ympäristöä kuormittavan elektroniikkajätteen määrää.

Valtava valikoima sähköisiä ja mekaanisia varaosia

ASWOn kattavasta varastosta löydät kaikki tarvitsemasi kodinelektroniikan varaosat, minkä ansiosta televisiot, radiot, kamerat ja muut laitteet on mahdollista korjata pienintä komponenttia myöten. Valikoimamme kuuluu transistoreja, vastuksia, mikropiirejä, diodeja ja paljon muuta.  

Lisäksi ASWOn valikoimassa on kaikenlaisia tarvittavia mekaanisia osia, kuten levysoittimien hihnoja, nostovipuja, moottoreita ja äänivarsia sekä cd-soittimien moottoreita ja laserpäitä.

Kattava valikoima kodinelektroniikan lisävarusteita ja erikoisvaraosia 


Jos televisio on tarkoitus kiinnittää seinään, meiltä löydät tarvittavat kiinnikkeet. Jos televisiota pidetään tason päällä, toimitamme sinulle alkuperäisen jalustan. Jos kaukosäätimeen on kaatunut vettä tai se on kulunut käytössä, varastostamme löydät uuden alkuperäisen kaukosäätimen. Jos se on liian kallis, löydämme sille useimmiten korvaavan vaihtoehdon tai yleiskaukosäätimen edullisemmalla hinnalla.

ASWOn valikoimaan kuuluvat luonnollisesti myös mikrofonit, kuulokkeet, seinäkiinnikkeet, kantolaukut, puhdistus- ja hoitotuotteet sekä yleisimmät vakiomittaiset kaapelit. 

Lisäksi ASWO toimittaa monia erikoistuotteita, joita tavallisen elektroniikkaliikkeen hyllyltä ei välttämättä löydy. Sellaisia ovat esimerkiksi RIAA-vahvistimet, signaalinjakajat tai sisääntulojen laajentajat, 25 metrin HDMI-kaapelit ja muut harvinaisemmat tai tuotekohtaiset kaapelit.

ASWO – paljon enemmän kuin osaat odottaakaan...